logo
 

Praktische informatie

Locaties

De coaching kan plaatsvinden  in mijn praktijkruimte aan huis, In-Company of op een van de locaties van Het Coachhuis. Afhankelijk van de afstand tot de coachings locatie kunnen reis en locatiekosten in rekening gebracht worden, dit altijd in onderling overleg.

 

Intake

Bij mij is een intake gesprek onderdeel van het coachingstraject. De intake is bedoelt als kennismaking en het helder krijgen van het coachingsvraagstuk zodat we hier de eerst volgende sessie direct mee aan de slag kunnen. Een goede intake zet direct de basis voor een succesvol eindresultaat. De intake duurt ca. 30-45 min. De intake breng ik dan ook in rekening naar ratio van het overeengekomen tarief. Het individuele coaching tarief  is inclusief voorbereidingstijd. Individuele coaching sessies duren 1 tot maximaal 1,5 uur, dit bespreken we vooraf.

 

Belastingaftrek

Coachingskosten inclusief BTW zijn als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat uit de declaratie blijkt dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht op het beter functioneren op je werk. Er geldt een drempel van € 250,-. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

 

Verhinderingen

Je kunt tot maximaal 24 uur voor onze afspraak kosteloos je verhindering doorgeven. Verhinderingen die later worden doorgegeven breng ik volledig in rekening.

 

Algemene voorwaarden en Beroepscode

Ik hanteer de Beroepscode zoals die zijn opgesteld door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches NOBCO. Deze Beroepscode is via deze link in te zien. De algemene voorwaarden zijn te vinden op www.Reszet.nl